Ingredienser:
4-5 Gulerødder
1 stort løg (finthakket)
200 gr. flødeost naturel
200 gr. bacon
200 gr. kylligetern
3 terninger hønseboullion
1-1½ l helt almindeligt vand
1 spsk. maizena
Fremgangsmåde:
Hak løg
Svits løg
Snit gulerødder
Svits gulerødder sammen med løgene
Lav boullionvand (1 terning pr. ½ l vand)
Hæld boullionvandet ned til løg og gulerødder
Kog op
Brug en hulske til at si skummet fra
Put 1 pk. flødeost plus 1 spsk. maizena i et litermål. Med en suppeske hældes lidt af suppen ad gangen ned i litermålet. Rør rundt for hver gang der er hældt mere suppe i litermålet. Til sidst blendes indholdet let og indholdet hældes tilbage i gryden.
Pyt kyllingetern i gryden
Inden servering steges bacon og tilsættes suppen